Tweedeling

Strandstoel
Strandstoel

25 jaar geleden werd de wereld voor het eerst getrakteerd op internet. Ik schreef er een leuk stukje over op mijn nieuwe opiniewebsite met de toepasselijke titel Braindad.nl

de vaste lezer van mijn websites zal ongetwijfeld een aantal herkenningspunten vinden en inderdaad is dit mijn voorbereiding op internet 2.0 of 2020 zo u wilt. Want dat er dingen gaan veranderen op het wereldwijde web is voor mij vaststaand feit.

Langzaam maar zeker begint het mobiele internet ons leven over te nemen en waar er dan meestal een klein dorpje is wat dapper stand houd, probeert tegenwoordig iedereen die iets voorstelt zich op internet te profileren. Uw gegevens worden verdienmodel en wat de strengere privacyregels ook proberen, de globale 6 miljoen.nl aansluitingen zullen onmogelijk allemaal op korte termijn gecontroleerd kunnen worden.

De visionair in mij ziet een verandering aanstaande. Hoewel de sociale giganten het nog enige tijd vol zullen houden de mensen te pleasen met hun netwerk kan het niet anders dan dat het internetgebruik een normalere plaats in het leven gaat krijgen.

Zeg maar net als met de auto. Allemaal in een apparaat met vier wielen alleen is er een gigantisch verschil met de auto die aan het eind van de 18e eeuw zijn intrede deed. Voortschrijdend inzicht van de moderne tijd heeft zijn werk gedaan en zal dat ook blijven doen. Met de auto, maar ook met het internet!

Tijd voor verandering dus. In de toekomst kijken is niet mijn beste competentie, maar als je het maar lang genoeg doet vallen de veranderingen toch op. Om daar op in te spelen heb ik een hele kudde aan domeinnamen in de uitverkoopbak geplaatst.

Voortaan heb ik mijn webactiviteiten in drieën gesplitst. Deze website met alle informatie rondom mijn gezondheid, een website met informatie over de dingen die ik Bedrijfsmatig doe (otterig.nl) en mijn gezonde uitlaatklep voor alle ergernissen, verhalen, dichtsols en frustraties samengepakt in BRAINDAD.

Ik schreef het vorige keer al, op zoek naar iets waar ik blij van wordt… Voorlopig is het even schrijven wat mij gelukkig maakt en als ik alle lovende kritieken mag geloven vinden jullie het leuk om te lezen. Win win, dat mag ik graag zien!

Ik heb nog meer uitdagingen aangenomen, zo is mijn website tegenwoordig voorzien van een schermvoorlezer, die ook het letterformaat, contrast, maar ook het type naar een voor dyslectici prettiger leesbaar font te wijzigen.

Het mag bijna een wonder heten dat ik ook nog tijd vindt om ziekenhuizen en doctoren te bezoeken. Ziekenhuis bezoek ik overigens ook nog steeds om voorlichting te geven of bijeenkomsten te regelen. In mijn eigen ziekenhuis word ik ondanks alle goede en bekwame zorg nog steeds enigszins chagarijnig omdat ondanks alle uitgebreide onderzoeken “het lek nog steeds niet boven is “Met alle inspanningen die gedaan worden zie ik mijn kwaliteit van leven nog steeds achteruitgang en merk ik dat ik vaker op karakter de dagelijkse praktijk moet pareren. Gelukkig heb ik heb wel van …. Dat karakter

Tenslotte de suggestie om Gauw eens rondkijken op mijn nieuwe website en je meteen inschrijven voor de nieuwsbrief zodat wij hoe dan ook, met welke ontwikkelingen in de wereld contact blijven houden met elkaar. Als we daar de energie voor houden natuurlijk…

 

 

Sander
Leven met Systemische lupus (SLE) en het antifosfolipiden syndroom (APS) en dan ook nog een aortadissectie krijgen! Het houdt de mens op de been met humor en relativeringsvermogen

1 Reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *