Op eenzame hoogte

Trap naar de hemel

In het kader van 500 jaar Grote Kerk, ” wij laten graag zien dat wij niet alle monumentale gebouwen in onze stad slopen “, is er rondom de Grote Kerk in Alkmaar een enorme ijzeren stellage gebouwd.

Voor de liefhebbers is het mogelijk om de stad vanaf 40 m hoogte te bekijken en te zien hoe de stad zich rondom de Grote Kerk heeft ontwikkeld. Ook bijzonder is de tussen stellage waar de befaamde panelen “het laatste oordeel “van dichtbij te bekijken zijn.

Meer informatie over dit evenement vindt u overigens op hun website: https://klimnaardehemel.nl/

 

Maar daar gaat het natuurlijk hier niet om. Dit is het wilde Otter leven waarin wij weer een ongekend hoogtepunt bereikte. Samen met de halve stad trouwens want er stond een enorme rij. Reserveren is een aanrader en hadden wij gelukkig ook gedaan.

 

Op het grote plateau op 20 m hoogte vond ik het welletjes en ondanks het feit dat je zonder extra kosten nog 20 m door kon trappen heb ik besloten de foto’s van het hoogste niveau uit te besteden aan mijn zoon. Het blijft natuurlijk een beetje de goden verzoeken, evenementen bezoeken met klinkende namen als klim naar de hemel of het laatste oordeel. Ik was al lang al blij dat ik dit jaar weer de hemelvaart heb overleefd.

Sander
Leven met Systemische lupus (SLE) en het antifosfolipiden syndroom (APS) en dan ook nog een aortadissectie krijgen! Het houdt de mens op de been met humor en relativeringsvermogen

1 Reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *