3 C … Bedankt !

Mijn weekje+ op het achterdek zit erop dus het wordt weer tijd voor bedankjes en evaluatie. Om te beginnen, maar dat is natuurlijk ook het karakter van de afdelingen, het verschil tussen de acute opname afdeling en de gecombineerde Oncologie/Reumatologie afdeling.

het is gelukt

Wederom lijkt het erop dat ik het ziekenhuis lopend verlaat in betere conditie dan toen ik erin kwam. Het wetenschappelijke: “ieder antwoord roept meer vragen op “blijkt ook dit keer het geval hoog boven de markt te hangen

Ik slaap weer zonder pillen, terwijl ik toch de oorzaak van mijn bloeding heb kunnen aanschouwen, en de langzame achteruitgang die ik ervaar heeft weliswaar een ander plan maar ook een hoop vertrouwen wat nog moet groeien.

Ik ga het meemaken, stap er vol vertrouwen in en zie wel waar het schip strandt. Ik vraag me alleen af of het achterdek in de jachthaven in Hoorn de meest geschikte plek is om dit soort kreten te uiten!

Deel volg of reageer:
Whatsapp
LINKEDIN
Sander
Leven met Systemische lupus (SLE) en het antifosfolipiden syndroom (APS) en dan ook nog een aortadissectie krijgen! Het houdt de mens op de been met humor en relativeringsvermogen

1 Reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *